dimarts, 10 de gener del 2017

ESTRATEGIES EDUCATIVES PER A PREVENIR L’OBESITAT INFANTIL

En el àmbit escolar els xiquets realitzen el seu menjar principal en el centre d’ensenyança. Per això, s’ha dut a terme un conveni amb les empreses que s’encarreguen del menjar per a adquirir uns compromisos específics: 

  • No utilitzar per a fregir olis rics en àcids grassos saturats i substituir-los per altres més saludables. 
  • Utilitzar sal iodada en les zones que tinguen déficit en el mineral. 
  • Realitzar tallers per a xiquets per fomentar les mesures educatives destinades a promocionar una alimentació variada i equilibrada. 
  • No posar màquines expenedores de menjar en les zones de fàcil accés per als alumnes d’ensenyança infantil i primaria. Aquestes màquines han d’incloure productes que ajuden a fomentar una alimentació equlibrada. 
  • Incloure, en el cas d’algunes empreses, en els menús subministrats als pares, información nutricional consells per a complementar de forma equilibrada el menú infantil. 


Crec que tots aquests aspectes estan ja en pràctica però encara queda un poc per a conscienciar les persones i sobretot als més xicotets que són els que estan aprenent nous hàbits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada